Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


Καλώς ήρθες | Διαχείριση | Αποσύνδεση
 

Διέπρεψε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη!

Το αίμα δεν αγοράζεται, ούτε παράγεται. Μόνο προσφέρεται… Κι εσείς, η μεγάλη οικογένεια του Πανελληνίου, το προσφέρετε απλόχερα όποτε και αν ζητηθεί, αψηφώντας κάθε δύσκολη συνθήκη. Για ακόμη μία φορά οι υψηλές θερμοκρασίες και οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν μέλη, συνεργάτες, συγγενείς και φίλους του Σωματείου μας να παρευρεθούν στην πρώτη -για φέτος- εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 και ώρες 10:00-15:00 στα γραφεία μας.

Η κινητοποίηση για το πολυτιμότερο δώρο ζωής ήταν άμεση και η ανταπόκριση μεγάλη! Τις πιο ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μας σε όλους, όσοι μας εμπιστεύονται και ενισχύουν την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί εδώ και χρόνια το Σωματείο μας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και φυσικά πολλά ευχαριστώ σε όλα τα μέλη από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου που φροντίζουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία με απόλυτη ασφάλεια για τους αιμοδότες.

Ευχαριστούμε και τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων, κύριο Γεώργιο Κισσανδράκη, ο οποίος δεν λείπει ποτέ από το πλευρό μας. Και βέβαια ευχαριστούμε πολύ και εκείνους που αδυνατούν να παρευρεθούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά προσφέρουν αίμα οποτεδήποτε χρειαστεί για λογαριασμό του Σωματείου.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και στην εταιρεία ΕΟΣ Σάμου, που επιβραβεύει κάθε χρονιά τους αιμοδότες του Συνδέσμου μας προσφέροντας ένα μπουκάλι κρασί. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καθιερωμένη αιμοδοσία που θα γίνει στο τέλος του χρόνου.

 


Λέξεις Κλειδιά:εθελοντισμός, αιμοδοσία