Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

Κέρδισε και πάλι η ανθρωπιά!

Με μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09/07 η πρώτη καθιερωμένη αιμοδοσία του Συνδέσμου μας για φέτος. Μέλη, συγγενείς και φίλοι του Σωματείου αγνόησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και έδωσαν δυναμικό παρών σε αυτή την εθελοντική πράξη αλληλεγγύης και αγάπης που σώζει ζωές.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος που διατηρεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και φυσικά στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου για την πολύτιμη συμβολή του. Θερμές ευχαριστίες και στην εταιρεία ΕΟΣ Σάμου, που για ακόμη μια χρονιά επιβράβευσε τους αιμοδότες με ένα μπουκάλι κρασί. Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας!

Η συνεισφορά σας αποτελεί για εμάς κίνητρο να συνεχίσουμε τη δράση μας ως εθελοντές αιμοδότες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει στο τέλος του χρόνου.

   

 


Λέξεις Κλειδιά:αιμοδοσία, εθελοντισμός