Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

Επιτυχημένη η διαδικτυακή εκδήλωση

 
 
Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή χορηγών, προσκεκλημένων, μελών και φίλων του Συνδέσμου μας ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή μας εκδήλωση το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2021. Στόχος μας ήταν να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δυσμενείς συνθήκες που όλοι βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τον πετύχαμε. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική ευτυχία!
 
Ένα μεγάλο μπράβο στους χορηγούς μας (Εμμ. Κουβίδης ΑΒΕΕ, ΕΛΕΜΚΟ, Hager, LEDVANCE, Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., Volton, DESIKOS, Legrand, EMMIS ΑΒΕΕ, Σκρέκης), οι οποίοι για άλλη μία χρονιά συνεισέφεραν έμπρακτα στην υλοποίηση της διαδικτυακής εκδήλωσης και κατ’ επέκταση στο κοινωνικό έργο του Συνδέσμου μας. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, αναλογικά με τα ποσά των χρηματικών χορηγιών που κατέβαλε κάθε εταιρεία στη φετινή μας εκδήλωση, υιοθετήθηκε η ευχή του 16χρονου μαχητή Αντώνη από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)», όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί ο Σύνδεσμός μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευελπιστούμε του χρόνου να βρεθούμε από κοντά, όπως παλιά…
 
 
Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη για παραλείψεις ή λάθη που έγιναν και τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ήταν εσκεμμένα, ωστόσο σε τόσο τολμηρές και πρωτοποριακές ενέργειες είναι λογικό να γίνονται και σφάλματα. Άλλωστε “Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη, είναι ο άνθρωπος που δεν κάνει τίποτε”.

Λέξεις Κλειδιά:διαδικτυακή εκδήλωση