Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

Χάρισε κι εσύ ένα Αστέρι Αγάπης!

Οι γιορτές αποκτούν ξεχωριστό νόημα όταν συνοδεύονται από τη χαρά της προσφοράς και του εθελοντισμού. Τι πιο όμορφο λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα να προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας, στηρίζοντας παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο Σύνδεσμός μας, πιστός στο κοινωνικό του έργο, προμηθεύτηκε τα «Αστέρια της Ευχής» από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), χάρτινα αστέρια σε 5 υπέροχα χρώματα που διατίθενται στη συμβολική τιμή των 2 ευρώ το καθένα. Τα «Αστέρια της Ευχής» είναι εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τα τελευταία 22 χρόνια υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με τη θετική γνωμοδότηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, δίνοντας δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά ηλικίας 3-18 ετών που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες.

Ας δείξουμε έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας και ας μεταμορφώσουμε αυτά τα χάρτινα αστέρια σε αστέρια αγάπης και ελπίδας. Γράψτε στο πίσω μέρος κάθε αστεριού τη δική σας ευχή και χαρίστε το στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φέτος ας κάνουμε μαγικά τα Χριστούγεννα για τα παιδιά που δεν υπήρξαν και τόσο τυχερά στη ζωή.

 


Λέξεις Κλειδιά:Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, κοινωνικό έργο