Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

Λειτουργία γραφείων Συνδέσμου

   

 

    Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση του κορωνοϊού, ο Σύνδεσμός μας εφιστά την προσοχή όλων μας, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού και να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία.

    Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, παρακαλεί τα μέλη του, αλλά και όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, να περιορίσουν τις συναναστροφές και τις μετακινήσεις τους και να αποφεύγουν τον συνωστισμό, αναλαμβάνοντας μόνο τις επείγουσες εργασίες.

    Είναι επίσης κρίσιμο να λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας και να ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες πρόληψης του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Δεν ξεχνάμε: Μένουμε σπίτι, αποφεύγοντας τις περιττές μετακινήσεις, ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας.

    Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο Σύνδεσμός μας αποφασίζει το προσωρινό κλείσιμο των γραφείων του μέχρι νεωτέρας. Η λήψη της απόφασης αυτής στοχεύει στον περιορισμό της διάδοσης του ιού SARS-CoV-2, καθώς και στην ασφαλέστερη λειτουργία του Σωματείου μας. Αποκλειστικά και μόνο για τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης διευθέτησης, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνδέσμου μας στα τηλ. 2165005000 και 6943475342.


Λέξεις Κλειδιά: