Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

Σεμινάριο ΚΝΧ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΝΧ-ΣΕΗΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε η σειρά των καλοκαιρινών σεμιναρίων KNX Basic Course που διοργανώνει φέτος στην Ελλάδα το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου (ΣΕΗΚ) σε συνεργασία με ελληνικούς Συνδέσμους και ομάδες ηλεκτρολόγων.

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου στο Μεταξουργείο και το παρακολούθησαν 16 ηλεκτρολόγοι της ομάδας κοινωνικής δικτύωσης «Αδειούχοι Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάτες» (διαχειριστές: Νίκος Γεωργιάδης, Μάκης Ελευθεριάδης, Δημήτρης Αθανασόπουλος). Οι συμμετέχοντες, μετά και τα επιτυχημένα αποτελέσματα στις εξετάσεις που ορίζει η ΚΝΧ Association, πιστοποιήθηκαν ως ΚΝΧ Partners. Εισηγητής - εκπαιδευτής στο παραπάνω σεμινάριο αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, είναι ο κ. Γιώργος Σαρρής.

Η σειρά των πιστοποιημένων σεμιναρίων, που προσφέρει στους Έλληνες ηλεκτρολόγους το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΚΝΧ-ΣΕΗΚ, θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα: α) Ξανά στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Αν. & Μ. Τεχνικής Εκπαίδευσης, β) στο Ηράκλειο, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου και γ) στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ενδυνάμωση της μέχρι τώρα συνεργασίας των ηλεκτρολόγων Κύπρου και Ελλάδας, η αύξηση των δεξιοτήτων τους και η διαρκής εκπαίδευσή τους.

 

Πηγή: Ο Εγκαταστάτης

 

 


Λέξεις Κλειδιά:ΚΝΧ, πιστοποίηση, ΣΕΗΚ