Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

Εκδρομή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2016

             Χαλάρωµα και διασκέδαση στη Λακόπετρα Αχαΐας για τα µέλη του Πανελληνίου Συνδέσµου

   Τη Λακόπετρα Αχαϊας επέλεξε φέτος για την καθιερωμένη του ετήσια εκδρομή, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτ. & Μ. Τεχνικής Εκπαίδευσης. Μια εκδρομή που, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

   Το Σάββατο 18/6 ήταν ημέρα ξεκούρασης και ψυχαγωγίας για τα μέλη του αθηναϊκού σωματείου, τις οικογένειές τους και φυσικά τους «Παππούδες» του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων, που δεν απουσιάζουν ποτέ από αυτή τη μεγάλη παρέα. Η διοίκηση του Συνδέσμου ηθελημένα δεν είχε οργανώσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε να νιώσουν όλοι ανέμελοι από υποχρεώσεις και να χαλαρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι εκδρομείς απόλαυσαν τις ανέσεις του πολυτελούς Ionian Beach Hotel, κολύμπησαν στην πισίνα και τη θάλασσα, άλλοι έπαιξαν μπάσκετ και τένις, ενώ άλλοι αφοσιώθηκαν στο σκάκι και το τάβλι… Το βραδάκι, μετά το δείπνο, έπαιξαν bingo, με τον πρώτο τυχερό να κερδίζει ένα tablet προσφορά της εταιρείας Edison Lighting + Technologies, άλλους δύο τυχερούς να κερδίζουν μια βαλίτσα από την εταιρεία Hager και έναν ακόμα να κερδίζει το δώρο του Ionian Beach για δωρεάν διήμερη διαμονή 2 ατόμων στο ξενοδοχείο. Ομορφα δώρα, όμως, τα οποία πρόσφερε για μια ακόμα χρονιά η εταιρεία Hager, μοιράστηκαν σε όλους!

(σ.σ.: η διοίκηση του Πανελληνίου ευχαριστεί θερμά τις δύο εταιρείες και το διευθυντή του ξενοδοχείου για τις ευγενικές προσφορές τους).  Η ωραία βραδιά «έκλεισε» ειδυλλιακά, με παγωτό και ποτό κάτω από τον έναστρο ουρανό.

   Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη στο παραδοσιακό οινοποιείο της Achaia Clauss, που εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης φιλοσοφίας του Συνδέσμου για ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής. Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο, να θαυμάσουν μουσειακά εκθέματα, αλλά και να γευτούν τη φημισμένη μαυροδάφνη με συνοδεία νόστιμων εδεσμάτων. Όπως πάντα, το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο γλέντι, με πολύ φαγοπότι, χορό και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενα γλέντι που, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε και …ατραξιόν από σόουμαν, αλλά και ρίψη πυροτεχνημάτων από τους σαματατζήδες ηλεκτρολόγους.

  

    

   Την όμορφη συναδελφική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος και ο ταμίας του Σ.Ε.Η. Αχαϊας, Νίκος Φωτόπουλος και Δημήτρης Νικολακόπουλος, καθώς και από το ΣΕΗ Αμαλιάδας ο πρόεδρος Γιώργος Μαρκεσίνης και ο τέως πρόεδρος του σωματείου αλλά και της ΠΟΣΕΗ Στάθης Δάρας.

   Η πατροπαράδοτη αρτοκλασία του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/6, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

  

   Πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής, οι περισσότεροι από τους εκδρομείς φρόντισαν να γνωρίσουν τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής, να κάνουν ένα ακόμα μπανάκι και να «τσιμπήσουν» κάτι …για το δρόμο!

 

                                                                                                                                      Πηγή

                                                                                                                       “Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ”

 


Λέξεις Κλειδιά:Εκδρομή 2016