Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ 
ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ
Τη στήριξή τους στο νεαρό Άγγελο Λαδά - που υπέστη ηλεκτροπληξία τον περσινό Μάιο - και στο δύσκολο αγώνα που δίνει η οικογένειά του για την αποκατάσταση της υγείας του, δήλωσαν έμπρακτα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Λάρισας, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο του Κλάδου.
Το Σάββατο 30 Ιουλίου, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Πανελληνίου μετέβη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus», στη Λάρισα, και παρέδωσε στην οικογένεια Λαδά ένα αμαξίδιο ειδικού τύπου για τετραπληγικούς, ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ένα μπανάκι ειδικού τύπου, καθώς και οικονομική ενίσχυση, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές μελών και φίλων του αθηναϊκού σωματείου και από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας. Άξιος συμπαραστάτης του Πανελληνίου σε αυτή την καμπάνια αλληλεγγύης αλλά και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, ο Σύνδεσμος Λάρισας. Αντιπροσωπεία της διοίκησης ήταν εκεί για να υποδεχτεί τους Αθηναίους συναδέλφους, προσφέροντας παράλληλα την οικονομική ενίσχυση του θεσσαλικού σωματείου στην οικογένεια, αλλά και κάνοντας - δια στόματος προέδρου - δηλώσεις σε μεγάλο τοπικό κανάλι σχετικά με τη σημασία που έχει η τήρηση της νομοθεσίας για την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού. 
Εξίσου σημαντική όμως ήταν και η ηθική υποστήριξη που πρόσφεραν τα μέλη των δύο κλαδικών Συνδέσμων προς την οικογένεια. Πραγματικό ενδιαφέρον και ζεστά λόγια, που γλύκαναν τις καρδιές αυτών των ανθρώπων μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνούν… Πολλά μπράβο!!!
Στο παρακάτω link, βίντεο του THESSALIATV, όπου περιλαμβάνονται και οι δηλώσεις του προέδρου του Συνδέσμου Λάρισας Θέμη Ναχάμου:
http://www.thessaliatv.gr/…/52…/gia-enan-aggelo-30-07-2016/…
Η σελίδα για τον Άγγελο: For an Angel

 
                 ΠΗΓΗ 
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λέξεις Κλειδιά:ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ