Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.


 

Παιδική γιορτή 2008

Με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου

 ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ 20/12/08 ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ, ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

   Μέσα σε μια ζεστή συναδελφική ατμόσφαιρα και με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η τρίτη ετήσια Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Αν. & Μ. Τεχν. Εκπαίδευσης.

   Μια εκδήλωση που αποτελεί, πλέον, θεσμό για το αθηναϊκό σωματείο, δεδομένου ότι η συμμετοχή των μελών και των οικογενειών τους ήταν διπλάσια από πέρυσι. Αυτός ήταν και ο λόγος, άλλωστε, που η διοίκηση του σωματείου - υλοποιώντας την υπόσχεση που είχε δώσει - έκλεισε έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο, φροντίζοντας για την άνεση των συναδέλφων.

   Στη φετινή γιορτή, όμως, παραβρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι άλλων κλαδικών σωματείων, στελέχη του χώρου των ΕΒΕ, καθώς και επιχειρήσεων, ως προσκεκλημένοι της διοίκησης. Πιο συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους, ο τ. πρόεδρος του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Νίκος Αντζινάς, ο πρόεδρος του ΒΕΑ Παύλος Ραβάνης, οι πρόεδρος και β΄ αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ, Στάθης Δάρας και Μπάμπης Κωνσταντόπουλος, από τον ΣΕΚΗΑ ο αντιπρόεδρος Σταύρος Γιάνναρης, ο ταμίας Ανδρέας Παπανδρέου και ο έφορος Σταύρος Γούναρης, από το Σύνδεσμο Πειραιά ο πρόεδρος Δημήτρης Ντίμερης, ο γ. γραμματέας Δημήτρης Μουστάκας, ο έφορος Γιάννης Χάσκος και ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Χαράλαμπος Βαζαίος, από το Σύνδεσμο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ο πρόεδρος Χρήστος Παπαευθυμίου, ο γ. γραμματέας Σπύρος Τζανίκος, ο ταμίας Κώστας Γιαννάκης και τα μέλη Τάσος Μπερέτας και Παναγιώτης Πολίτης, από τον ΣΕΗ Ευβοίας ο Κώστας Πεππές, οι πρόεδροι των Συνδέσμων Ηρακλείου και Λασιθίου Βαγγέλης Αλεξανδρίδης και Μανώλης Κριθαράκης, από τον ΣΕΗ Χανίων ο πρόεδρος Νίκος Πατεράκης, ο γ. γραμματέας Νίκος Τερεζάκης, ο ταμίας Γιώργος Θεοδωράκης και ο πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Παναγιώτης Φραγκεδάκης, οι ιδιοκτήτες των εταιρειών ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ARC ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, Κων/νος Δημητρίου και Παναγιώτης Κούτρας, από τη HAGER o ιδιοκτήτης Βύρωνας Μυτιληναίος και τα στελέχη Γιάννης Γερονικολός και Δημήτρης Ευστρατιάδης, από τη LEGRAND ο δ/ντής Προώθησης Πωλήσεων Γιώργος Αδαμόπουλος και τα στελέχη Θάνος Δούβλης, Ανδρέας Βουτσινάς και Θανάσης Λιλάκος, καθώς και ο διευθυντής του «Ε» Κώστας Μπέλλος.

   Για πρώτη φορά δε, το «παρών» στη γιορτή έδωσαν και πολλοί συνταξιούχοι συνάδελφοι, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και το Προσωπικό του ΠΣΕΗΠΑΜΤΕ, η συμβολή του οποίου στην επιτυχημένη οργάνωση της γιορτής ήταν και πάλι σημαντική.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

   Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου, Μάνος Καυκαλάς, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. όλους τους παρευρεθέντες για τη συμμετοχή τους στη γιορτή και τους ευχήθηκε να έχουν μια ευτυχισμένη και εποικοδομητική χρονιά. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τους συνταξιούχους του σωματείου, εκφράζοντας τη χαρά του για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της διοίκησης, αλλά και την ευγνωμοσύνη όλων των νεότερων συναδέλφων προς αυτούς για όσα τους έχουν διδάξει και όσα θα τους προσφέρουν ακόμα. Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν, επίσης, οι Π. Ραβάνης, Στ. Δάρας, Β. Αλεξανδρίδης και Ν. Πατεράκης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηρακλείου έφερε μάλιστα και μερικά δώρα για τους συναδέλφους του ΠΣΕΗΠΑΜΤΕ, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΗ Χανίων πρόσφερε στους οικοδεσπότες, εκ μέρους της διοίκησής του, έναν πίνακα που απεικόνιζε το παλιό  λιμάνι της κρητικής πόλης.

   Όμως, ένας ακόμη όμορφος πίνακας ζωγραφικής προσφέρθηκε στο σωματείο, φιλοτεχνημένος από την κα Ειρήνη Πόθου, σύζυγο του συν. Σπύρου Πόθου, ο οποίος είχε ως θέμα του την αλληλοβοήθεια των ηλεκτρολόγων. Ένα θέμα, που η κα Πόθου εμπνεύστηκε από τη συμπαράσταση που πρόσφερε ο Σύνδεσμος στην οικογένειά της μετά την ολική καταστροφή του σπιτιού της στη Μάκιστο Ηλείας κατά τις πυρκαγιές του προπέρσινου Αυγούστου. Ο πίνακας αυτός παραδόθηκε από τη διοίκηση στον Γιώργο Κισσανδράκη, ως δώρο προς τον υπό ίδρυση Σύνδεσμο Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων. Ο κ. Κισσανδράκης, εμφανώς συγκινημένος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δ.Σ. και όλους τους συναδέλφους για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια υλοποίησης αυτού του στόχου και ευχήθηκε υγεία και προκοπή για το νέο χρόνο.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

   Στη διάρκεια της όμορφης γιορτής, τα παιδιά των συναδέλφων διασκέδασαν με την ψυχή τους, κάνοντας face-painting, παίζοντας με τα αμέτρητα μπαλόνια, συμμετέχοντας στα παιχνίδια του κλόουν και τα κόλπα του ταχυδακτυλουργού, ενώ οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο από το καθημερινό άγχος και να ευθυμήσουν, απολαμβάνοντας συγχρόνως τα εκλεκτά εδέσματα του μπουφέ και καλό κρασί. Οι περισσότεροι, μάλιστα, έπαιξαν και ΒΙΝGO, στο οποίο οι δέκα πρώτοι νικητές κέρδισαν χρήσιμα δώρα, ευγενική προσφορά των εταιρειών HILTI, ARC ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, LEGRAND και CRIS ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ. Όλοι δε οι παρευρεθέντες συνάδελφοι πήραν από ένα δώρο, προσφορά της HAGER. Η διοίκηση του ΠΣΕΗΠΑΜΤΕ δεν παρέλειψε, βέβαια, να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά, στους επίσημους καλεσμένους της, αλλά και ...σε όλες τις γυναίκες της αίθουσας!

   Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με σπιτική τσικουδιά, κερασμένη από τους Χανιώτες συναδέλφους.

(Από την εφημερίδα «Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ»)

 

          


Λέξεις Κλειδιά:παιδική, γιορτή